مسؤلان در توسعه مشاغل خانگی حامی باشند




کدخبر   19380

✍️: فاطمه حمدی

رسالت کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان گسترده ترین دستگاه حمایتی کشور باید متولی امر رسیدگی به امور نیازمندان و اقشار آسیب پذیر جامعه باشد.

در جامعه خانواده هایی داریم که دارای استعداد بالقوه هستند و باید نگاه احیاگر به این خانواده ها شود تا لطمه نبینند چراکه مهم ترین هدف کمیته تجویز نسخه هدفمند است مانند پزشکی که همه بیماران خود را با مسکن ویزیت می کند.

وجود تولیدی کوچک در خانه ها، محله ها و فعالیت در منازل و یا محیط های امن و زنانه از جمله مطالبات زنان سرپرست خانوار و مددجویان است و باید در این زمینه مسئولان به دنبال راهکارهای مناسبی در توسعه اشتغال خانگی یا واحدهای امن برای این زنان باشند.

امروزه با توجه به تورم و شرایط نامساعد اقتصادی اداره یک خانواده برای مردان هم سخت شده است چه برسد به زنان سرپرست خانوار که در حالت عادی سنگینی بار مشکلات خانواده بر دوش آنها دو چندان است.

اشتغال های خانگی موجب می شود مددجویان و زنان سرپرست خانوار وقت بیشتری با خانواده داشته باشند و با تنش و دغدغه کمتری روبرو شوند به خصوص که زندگی زنان همواره تنش ها و استرس های زیادی همراه است و اشتغال مناسب بخش زیادی از تنش ها را از بین می برد.

مشاغلی همچون خیاطی، آشپزی، انجام هنرهای دستی، ساخت صنایع دستی، قالی بافی، جواهرسازی از جمله کارهایی است که به لطافت و روحیه مناسب نیاز دارد و از همه مهم تر نیاز بگذران دوره های خاصی و یا تحصیلات عالی ندارد و به راحتی آموخته می شود و باید نحوه فروش آن هم در نظر گرفته شود.

به همین دلیل بخش خصوصی می تواند حامی زنان تولیدکننده باشد و برای ارائه خدماتی بهتر برای مشاغل خانگی، یک پنل فروشگاهی رایگان در اختیار کلیه مددجویان تحت پوشش قرار داده شود تا مراحل صفر تا صد تولید و فروش محصولات توسط سامانه انجام گیرد.

بسیاری از فعالان مشاغل خانگی و مددجویان به حمایت مالی نیاز دارند پس عملیات فروش باید توسط درگاه های بانکی انجام شود تا در این شرایط نامناسب اقتصادی اقدام عاجلی برای فعالیت مددجویان انجام گیرد حتی وجود اینترنت رایگان که تضمین کننده خدمات بهینه تحویل کالای خانگی به مشتریان است در اختیار آنها قرار گیرد.

مسئولان باید در کنار کارآفرینان باشند و پشتیبانی های لازم را به انجام رسانند زیرا ارگان های خصوصی به خوبی می توانند به حمایت از کارآفرینان بپردازند.

باید گفت فقر شایسته ایلام و ایلامیان نیست همگان باید دست در دست هم دهند تا مددجویان و زنان خانوار تحت پوشش سامانه فروش تولیدات خانگی قرار گیرند و گردش مالی صورت گیرد زیرا زیان ناشی از وام های هنگفت بانکی صدمه بزرگی به زنان سرپرست خانوار وارد می کنم که جبران ناپذیر خواهد بود.

بهره گیری از امکانات موجود برای مبارزه با مشکل فقر نه تنها کار بسیار عظیم بلکه عبادت بزرگی است چرا که “فقر” منشا ناهنجاری هایی چون دزدی، قتل، اعتیاد و غیره می باشد.

به نظر نگارنده؛ عده ای خیال می کنند کمیته یعنی پول دادن به قشر فقیر… اولا مردم ما مستضعف اند نه آسیب پذیر دوما کمیته امداد تنها خدماتش کمک مالی نیست بلکه آخرین خدمت کمیته  “کمک مالی” می باشد. کمیته امداد می تواند در بخش های فرهنگی، معنوی، بهداشتی، اجتماعی، آموزش خانواده و ده ها مورد دیگر کمک کند.

https://payjor.ir/?p=19380

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love

فاطمه حمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

توسعه و اصلاح بیش از ۸۷ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب در ایلام

د آذر 19 , 1403
ایلام_ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از توسعه و اصلاح بیش از ۸۷ کیلومتر شبکه‌های اصلی، فرعی و خطوط انتقال آب و فاضلاب در ۹ ماهه سال جاری خبر داد.

شاید برای شما جالب باشد

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع