مدیر برق شهرستان چوار از کشف ۱۹دستگاه استخراج ارز دیجیتال در این شهرستان خبر داد.
پیکری گفت: در سال جاری بازدیدهای با همراهی پلیس امنیت اقتصادی و نیروی انتظامی شهرستان انجام شد که طی آن ۱۹ دستگاه رمز ارز دیجیتال کشف و تحویل مراجع ذیل صلاح گردید.
وی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری دادگستری شهرستان، افزود: این بازدیدها همچنان در حال انجام است و بررسی برای کشف دستگاه های استخراج ارز دیجیتال ادامه دارد
وی اظهار داشت: صنعت برق یکی از صنایع زیر بنایی کشور است و تامین برق مطمئن و پایدار یکی از اهداف شرکت های توزیع میباشد.
وی ادامه داد: صنعت برق در پیک بار امسال به علت عدم توازن در تولید و مصرف بل مشکلاتی مواجه شده که از عوامل موثر آن میتوان به کاهش سطح آب سدهای کشور، فرا رسیدن گرمای زودرس و استخراج رمز ارز دیجیتال نام برد.
وی، ضمن درخواست از مشترکین صنعت برق خواست که با مدیریت مناسب و کاهش مصرف برق این شرکت را یاری کنند.
مدیر برق شهرستان چوار گفت: خاموشیها تابع میزان مصرف است و یکی از روش های کم کردن بار در پیک بار، مربوط به معابر است.
پیکری اظهار داشت: در چند اقدام فراگیر در شرکتهای توزیع سراسر کشور و در سطح استان نسبت به خاموشی معابر و یک در میان کردن معابر اقدام لازم به عمل آمده است.
وی افزود: از دیگر اقدامات شرکت های توزیع برای کاهش بار ، کاهش ساعات روشنایی معابر است که در تمام شهرستانها استان ، روشنایی معابر یک ساعت دیرتر وصل و در صبح هم یک ساعت زودتر خاموش میشود که این اقدام در تمام شرکت های توزیع کشور انجام شده است.
پیکری اضافه کرد: با توجه به نبود بالابر مستقل در اداره برق شهرستان چوار و استفاده از ظرفیت دیگر شهرستان ها در این زمینه ، کار روشنایی معابر با کندی صورت میگیرد، بنابراین با رایزنیهای انجام شده با برق استان ، یک دستگاه بالابر در سال جاری در اختیار این اداره قرار خواهد گرفت که با در اختیار قرار دادن این بالابر مشکل روشنایی چوار با سرعت بیشتری انجام میگیرد.
پیکری گفت: ۱۲ کیلومتر تبدیل سیم به کابل خودنگهدار شبکه فشار ضعیف داخل شهرک صنعتی، تعمیرات ۴۵ روزه شهرک صنعتی و شهر چوار با استفاده از خط گرم و بودن خاموشی و اجرای اصلاح کامل که روستای برجعلی از دیگر اقدامات این شرکت بشمار می رود.
وی ادامه داد: مصرف برق استان نسبت به خرداد سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش یافته است که این امر امروز در سراسر کشور هم مشاهده می شود.
وی گفت: شرکت های پتروشیمی و گاز برای تامین برق خود از نیروگاه های اختصاصی استفاده می کنند که مازاد مصرف خود را به شبکه سراسری انتقال می دهند، که این برق در اختیار شرکت های فوق توزیع می باشد، که این برق مخصوص شهرستان چوار نمی باشدو در اختیار شبکه سراسری است و استان هم از این شبکه برق تامین میشود.
وی در خصوص روشنایی برق روستای بان زیارت گفت: سال گذشته مستندات خود را در خصوص میزان اعتبار برای برق دار شدن روستای بان زیارت و روستای مله سیه به شرکت مادر تخصصی توانیر ارسال و بودجه آن در سال جاری اختصاص داده شده و اخیرا مقامات ارشد استان وعده برق دار شدن روستای بان زیارت و مله سیه تا پایان شهریور ماه به این مردم گرامی داده اند.
وی تاکید کرد: این اداره تمام تلاش خود را برای برق دار کردن این در روستا انجام می دهد.
وی گفت: در پایان سال گذشته روستای سرکمر از توابع این شهرستان برق دار شد.
وی از همه مردم خواست که با کاهش سوخت و استفاده از وسایل پر مصرف در ساعات غیر اوج و عدم استفاده از کولرگازی این شرکت را در تامین برق و جلوگیری از خاموشی ها همراهی کنند.