به گزارش پی جور؛ مهندس یونس کرمی در جریان تور رسانه ای در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کلیه گازها از میادین دهلران و چشمه خوش جمع آوری شده و با فشار از طریق لوله به NGL انتقال می یابند، اظهار داشت: هدف از اجرای پروژه؛ جلوگیری از سوزانده شدن گازهای همراه با نفت حوزههای نفتی آذر، دهلران، چشمه خوش، پایدار غرب(آسماری، بنگستان)، جلوگیری از آلوده شدن محیط زیست، تامین خوراک مورد نیاز پتروشیمی دهلران، تولید ارزش افزوده، تامین گاز مورد نیاز جهت تزریق به چاههای منطقه و افزایش طول عمر آنها و ایجاد رونق اقتصادی و اشتغالزایی است.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم که این پروژه تا ۲۲ بهمن سال آینده به بهرهبرداری برسد، تصریح کرد: قریب دو هزار و ۵۰۰ نفر در این پروژه ها مشغول انجام وظیفه اند و بیش از ۵۱ درصد آنها بومی منطقه هستند.
مدیر سایت پتروپالایش دهلران با اشاره به اینکه قریب ۱۰۰ درصد تجهیزات این مجموعه صنعتی ساخت کشور است و با توان نیروهای داخلی ساخته و راهاندازی شدهاند، یادآور شد: ای کاش تحریم ها زودتر اعمال میشدند تا متخصصان داخلی بیش از پیش از فکر، اندیشه، دانش و دانایی خود بهره می بردند و کشور را از وابستگی به تجهیزات در حوزههای نفت، گاز و پتروشیمی نجات می دادند.
مهندس کرمی با تأکید بر اینکه تجهیزات ساخت داخل با نمونه های خارجی برابری میکنند و وابستگی کشور به این گونه تجهیزات را به شدت کاهش داده اند، تصریح کرد: امیدواریم با بهره برداری از این پروژه عظیم و پتروشیمی دهلران و ایجاد صنایع پاییندستی؛ شاهد رونق اشتغال و اقتصاد در سطح شهرستان، استان و کشور باشیم.
به گزارش پی جور؛ خوراک این پروژه از مخلوط گازهای به همراه نفت میادین دزفول شمالی شامل(دهلران، دانان، آذر، چشمه خوش، پایدار غرب، بنگستان، پایدار غرب آسماری) تامین خواهد شد.
payjor.ir/?p=14818