پارک پلی پروپیلن آغازی بر توسعه متوازن استان ایلام




کدخبر   12100

✍عظیم پیرانی – فعال رسانه ای

سرآغاز این بیان، کلامی از مقام معظم رهبري (حفظه الله) است که فرمودند اساس كار در جمهوري اسلامي ايران مبتني بر تحقق آرمانهاي اسلامي است. بنابراين در يكايك كارهاي برنامه ريزي و سياست‎هاي كلان كشور در امر توسعه، اين مهم بايد مورد توجه قرار گيرد و هيچ فشار سياسي و خارجي و نيز هيچ ضرورت اجتماعي نبايد موجب صرف نظر كردن از آرمانهاي اسلامي شود.»

در مبانی اسلامی و دینی ما هر گونه توسعه و رشد اقتصادی مثلا اگر تامین کننده آسایش همگانی بشر نباشد و ثروت و رفاه و آسایش را برای عده ای به ارمغان آورد توسعه نامتوازن و نامتعادل شمرده و مردود است، بنابراین لازم است تا اولیای امور و مسئولان و شهروندان هر جامعه ای برای دستیابی به رشد و توسعه متوازن و متعادل و شکوفایی اقتصادی و تمدنی به عوامل و اصول توسعه توجه داشته باشند و هرگونه توسعه را در چهارچوب شاخص‌های انسانی و اسلامی را پیگیری کنند.

توسعه متوازن و رفع محرومیت از مناطق کم‌برخوردار، در گروی صرف منابع و درآمدهای هر استان در همان منطقه با نگاه به ظرفیت ها، پتانسیل ها و داشته های هر منطقه است.

هنر مدیران امروز دولت سیزدهم به عنوان دولت کار و کرامت در استان با سکانداری دکتر بهرام نیا استاندار محترم ایلام، این است که در راستای توسعه متوازن استان با نگاه به همین ظرفیت ها، زمینه ها و داشته های هر منطقه تلاش کرده و متناسب با آن، بسترساز اجرای طرح های مختلف صنعتی، کشاورزی، حوزه نفت و گاز، مرز و بازارچه، آب و خاک و کشاورزی و سایر حوزه ها، بر اساس همان شاخص های منطقه ای است و این نگاه متوازن می تواند بارقه های امید در توسعه متوازن و اشتغال جوانان جویای کار را فراهم کند.

پارک پلی پروپیلن با توجه به صنایع پتروشیمی و پالایشگاه گاز ایلام، پتروشیمی دهلران می تواند سرآغاز یک تحول اساسی در حوزه صنایع پایین دستی نفت و گاز استان به ویژه برای اشتغال باشد، مجموعه ای به ۹۲کارخانه و اشتغالزایی بیش از ۴هزار نفر که برای استانی مانند ایلام یک فرصت بزرگ توسعه ای است.

پتروشیمی و پالایشگاه گاز ایلام که در منطقه چوار مستقر هستند نیز یک فرصت برای مردم منطقه بوده است اما با توجه به شرایط توپوگرافی منطقه و محصور بودن و شرایط کوهستانی، آثار آلایندگی این دو صنعت در منطقه به گفته و بیان مردم عزیز این دیار شهید پرور، به مراتب بیشتر است و از طرفی نیز طرح های توسعه ای این دو صنعت نیز، در دست اقدام است که قطعا می تواند زمینه ساز اشتغال و سرمایه گذاری بیشتر در این منطقه شود.

جانمایی پارک پلی پروپیلن ایلام در منطقه صالح آباد یک انتخاب مناسب از نظر ارتباطی به واسطه مسیر اربعین، نزدیکی به مرز مهران، واسط شدن میان صنایع پتروشیمی دهلران، پتروشیمی و پالایش گاز ایلام، توپوگرافی منطقه صالح آباد به لحاظ دشت های وسیع و آزاد، رعایت مسایل جغرافیایی به لحاظ تاثیر کمتر آلایندگی ها و … در نهایت توسعه متوازن مناطق مختلف استان با رویکرد توسعه منطقه صالح آباد و استان است.

در نهایت باید گفت که حضور و استقرار هر صنعتی در استان ایلام با توجه به ظرفیت های متنوع و توانمندی های مختلف این استان، راه و عاملی برای توسعه و ایجاد اشتغال برای مردمان این دیار و سامان است که همواره قرابت فرهنگی، دینی، زبانی، قومیتی و …با هم دارند و هیچ جدایی از هم ندارند و همه در کل واحده استان به نام ایلام و ایلامی شناخته می شوند و هر توسعه ای در هر منطقه ای، در نهایت به عنوان زنجیره توسعه متوازن، به توسعه همه جانبه استان می انجامد.

از اینرو بر هر ایلامی تباری لازم است که ضمن حمایت از طرح های توسعه ای استان در راستای ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان این مرز و بوم غنی، یاریگر و پشتیبان مسولان دلسوز و جهادی استان در تحقق توسعه متوازن استان و ایجاد بارقه امید در میان مردمان دیار آلامتو باشیم.

https://payjor.ir/?p=12100
Print Friendly, PDF & Email
Spread the love

فاطمه حمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

پارک پلی پروپیلن در اسارت قوم مداران /لزوم رعایت توازن توسعه ای و اصل پدافند غیر عامل در ایجاد صنایع

ی تیر 19 , 1401
قرار نیست که چون جغرافیایی از استان فاقد مدیر یا نماینده در ارکان تصمیم گیری است ،مردمانش باید از تمامی حقوق محروم و حق آنان به شهرستان های دارای نماینده یا مدیر در ارکان قدرت واگذار شود.

شاید برای شما جالب باشد

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع