به گزارش پی جور ایلام؛ موسوی، در سفر به استان ایلام، ضمن شرکت در مراسم کلنگ زنی پروژه اداری و ستادی بیمهای و درمانی تأمیناجتماعی استان، با نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام و نیز استاندار ایلام دیدار و گفتوگو کرد. زمین این پروژه در سال ۸۷ خریداری و احداث این ساختمان در زمینی به مساحت ۲ هزار و۴۴۳ متر مربع و با زیربنای ۴هزار و ۹۹۶ متر در ۴ طبقه طراحی شده است.
براساس این گزارش، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در دیدار با مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی گفت: کشورمان در حال حرکت است، روند حرکت هم طوری است که خود دشمنان نیز به آن اعتراف میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین اللهنور کریمیتبار افزود: استان ایلام بهخاطر دوران دفاع مقدس و همچنین هشت سال سازندگی پس از آن، در زمینه عدالت اجتماعی و زیرساختها عقبماندگیهایی دارد؛ بهطوریکه استان ۱۶ سال از توسعه عقب افتاده است، باید سازمانهایی مثل تأمیناجتماعی توجه ویژه به شرایط خاص ایلام داشته باشند.
امام جمعه ایلام گفت: دغدغه بیماران استان برای رفتن به سایر نقاط کشور باید برطرف شود چراکه مردم استان با هزینههای زیادی برای اسکان، رفتوآمد و درمان روبرو میشوند. در سازمان تأمیناجتماعی علاوه بر مسئله درمانی، باید به مسئله فرهنگی توجه شود و این سازمان باید رویکرد فرهنگی برای مخاطبان خود داشته باشد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی نیز در این دیدار گفت: با وجود مشکلاتی که در زمینه نابرابری منابع و مصارف و مشکل نقدینگی در سازمان تأمیناجتماعی متاثر از برخی تصمیمات نادرست گذشته و سازوکارهایهای بعضاً غیرکارشناسی اتخاذ شده در گذشته، وجود دارد، موفق شدیم در کنار استمرار ارائه خدمات و ازجمله پرداخت بموقع مستمری بازنشستگان، مبلغ ۸۸ هزار میلیارد تومان از بدهی بانکی سازمان تأمیناجتماعی نیز که مربوط به بدهی دولت قبل و تجمیع شده از سال ۹۴ تا سال ۱۴٠٠ بود، در هفته تأمیناجتماعی به بانک رفاه کارگران پرداخت شده است.
دکتر موسوی با اشاره به اینکه به برکت انقلاب و نظام اسلامی، زیرساختهای آموزش، درمان و دسترسی عادلانه به خدمات در جامعه توسعه یافته است، افزود: ناپایداری منابع یکی از مهمترین مشکلات سازمان تأمیناجتماعی است و متأسفانه درآمد جاری کفاف هزینههای سازمان را نمیدهد. سال گذشته هر ماه مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان کسری منابع نقدی در سازمان تأمیناجتماعی وجود داشته، اما با این حال تمامی تعهدات پرداخت شده است.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، مهمترین دستاورد بخش درمان در دولت سیزدهم، بحث مهار کرونا توصیف کرد و با اشاره به مشارکت و همکاری جدی و مؤثر سازمان تأمیناجتماعی در ارائه خدمات به بیماران کرونا، افزود: ۵٠ درصد جامعه تحت پوشش بیمه تامیناجتماعی از خدمات ۴۰۰ مرکز درمانی تأمیناجتماعی به شکل رایگان بهرهمند هستند. در راستای خدماترسانی به جامعه هدف، توجه به مناطق کمبرخوردار در اولویت برنامههای این سازمان قرار دارد و یکی از رویکردهای اصلی ما، توسعه کیفی و کمی خدمات برای افراد تحت پوشش است و هدف از سفر به ایلام، بررسی و ارزیابی مشکلات و کاستیهای احتمالی حوزه درمان تأمیناجتماعی است.
وی در خصوص ملکی شدن بیمارستان زاگرس ایلام نیز که در حال حاضر به صورت هیاتمدیرهای اداره میشود، گفت: در راستای خدمترسانی مطلوبتر به بیمهشدگان و افزایش کیفیت خدمات درمان، این مرکز درمانی در سال جاری از ساختار هیاتمدیرهای به ملکی تبدیل شده و روند اداری آن در حال سپری شدن است.
علی اشرف تابانی، مدیرکل تأمیناجتماعی ایلام در این مراسم اظهار داشت: زمین این پروژه در سال ۸۷ خریداری و در بودجه عمرانی سال ۱۴٠٠ لحاظ شده است. احداث این ساختمان در زمینی به مساحت ۲ هزار متر ۴۴۳ متر مربع و با زیربنای ۴هزار و ۹۹۶ متر در ۴ طبقه طراحی شده است.
بازدید از بیمارستان شهدای زاگرس ایلام ، حضور در مراسم غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام ایلام، بازدید از شعبه یک و دو تأمیناجتماعی ایلام، و بازدید از بانک رفاه کارگران شعبه مدرس و کانون بازنشستگان شهرستان ایلام از دیگر برنامههای دکتر موسوی در سفر به استان ایلام بود.