پی جور/ در جلسه ی ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان استان که با حضور استاندار، معاون اقتصادی، فرمانداران استان، نمایندگان دستگاه های نطارتی و قضایی، مدیران کل و اتحادیه های مربوط و اصحاب رسانه برگزار شد،
به گزارش پی جور، بهرام نیا استاندار ایلام گفت: نان بخش عمده ای از قوت مردم بویژه اقشار کم درآمد است، لذا کیفیت آن بسیار حائز اهمیت و همه متولیان مربوطه در تولید نان باید دست به دست هم دهند تا این مشکل کیفی نان در استان سازماندهی شود.
وی افزود: وقتی بهترین آرد در استان وجود دارد لزومی برای ورود آرد از سایر استان ها وجود ندارد.
عباسی معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری در حاشیه این جلسه با اشاره به نقش استاندارد در نظارت مستمر بر کیفیت آرد استان ابراز داشت: لازم است نانوایی ها از آرد و نمک استاندارد برای تولید نان استفاده کنند و همچنین آموزش های لازم در زمینه پخت نان را نیز بگذرانند.
وی گفت: دستگاه پخت نان استاندارد نیز از الزاماتی است که بایستی توسط متولیان امر رصد و اجرایی شود.
همتی مدیرکل استاندارد ایلام نیز در ادامه این جلسه گفت: استاندارد حد مطلوب کیفیت است و در حال حاضر کیفیت محصولات تولیدی آرد استان مطابق با استاندارد ملی مربوطه می باشد.
وی اضافه کرد: آنچه در کیفیت نان تأثیر دارد ضمن اینکه آرد باید استاندارد و کیفیت لازم را داشته باشد، نمک مصرفی، زمان تخمیر و …از جمله عواملی هستند که در پخت نان مؤثر می باشند.