مدیرکل استاندارد ایلام: کیفیت آرد استان مطابق با استانداردهای ملی است




کدخبر   9877

پی جور/ در جلسه ی ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان استان که با حضور استاندار، معاون اقتصادی، فرمانداران استان، نمایندگان دستگاه های نطارتی و قضایی، مدیران کل و اتحادیه های مربوط و اصحاب رسانه برگزار شد،

به گزارش پی جور، بهرام نیا استاندار ایلام گفت: نان بخش عمده ای از قوت مردم بویژه اقشار کم درآمد است، لذا کیفیت آن بسیار حائز اهمیت و همه متولیان مربوطه در تولید نان باید دست به دست هم دهند تا این مشکل کیفی نان در استان سازماندهی شود.

وی افزود: وقتی بهترین آرد در استان وجود دارد لزومی برای ورود آرد از سایر استان ها وجود ندارد.

عباسی معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری در حاشیه این جلسه با اشاره به نقش استاندارد در نظارت مستمر بر کیفیت آرد استان ابراز داشت: لازم است نانوایی ها از آرد و نمک استاندارد برای تولید نان استفاده کنند و همچنین آموزش های لازم در زمینه پخت نان را نیز بگذرانند.

وی گفت: دستگاه پخت نان استاندارد نیز از الزاماتی است که بایستی توسط متولیان امر رصد و اجرایی شود.

همتی مدیرکل استاندارد ایلام نیز در ادامه این جلسه گفت: استاندارد حد مطلوب کیفیت است و در حال حاضر کیفیت محصولات تولیدی آرد استان مطابق با استاندارد ملی مربوطه می باشد.

وی اضافه کرد: آنچه در کیفیت نان تأثیر دارد ضمن اینکه آرد باید استاندارد و کیفیت لازم را داشته باشد، نمک مصرفی، زمان تخمیر و …از جمله عواملی هستند که در پخت نان مؤثر می باشند.

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرح خرید شفاف شب عید در ایلام اجرا می‌شود

ی بهمن 10 , 1400
پی جور/ رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام در نشست ستاد تنظیم بازار استان اظهار داشت: عزم دولت برای فراهم کردن شرایط مناسب خرید در ایام عید جزم شده و تلاش می‌کند با شفاف سازی قیمت‌ها به سفره و معیشت مردم کمک کند. به گزارش پی جور،  رضا محمدرحیمی […]

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع