عزت و شرف ایران در گرو حماسه سیاسی




کدخبر   18077

به گزارش پی جور؛ این روزهای پایانی تا روز سرنوشت ساز (جمعه ۱۵ تیرماه) همچنان تنور انتخابات با برنامه های انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری حسابی داغ است و کاندیدهای ریاست‌جمهوری با ارائه برنامه های خود با رفتن به استان ها و دیدار چهره به چهره با مردم تلاش می کنند آرای بالایی در این دوره از انتخابات بنام خود ثبت کنند.

از سویی عده ای از مردم همچنان با صندوق های رأی قهر هستند و تمایلی به شرکت در بحث های انتخاباتی ندارند و از سویی دیگر عده ای نیز در تلاشند تا دیگران را ترغیب کنند که کاندیدای موردنظرشان شایستگی بیشتری نسبت به دیگری دارد تا آنجا که این پیشروی در بحث ها و گفتگوها گاه منجر به دلخوری بین طیف های سیاسی (اصلاح طلبان و اصول گرایان ) نیز می شود.

یک فعال سیاسی اصلاح طلب معتقد است نامزدها باید حرمت یکدیگر را حفظ کنند و بجای تخریب یکدیگر از برنامه ها و اهداف خود برای حل مشکلات کشور به مردم سخن بگویند و از وعده‌ دادن های پوچ، بی اخلاقی ها، از بالا به پایین نگاه کردن به مردم، دروغ گفتن و پوششی عمل کردن امتناع کنند چرا که مردم آگاه سیاسی هستند و همه اینها را می بینند و می فهمند.

دکتر وحید ملکشاهی نژاد در گفتگو با خبرنگار پی جور می گوید: مردم انتظار دارند در مناظره های تلویزیونی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری کارنامه قابل دفاع ببینند، انتظار دارند کاندیداها برنامه و طرح های که ارائه می دهند برای حل مشکلات اساسی، اقتصادی و سیاسی جامعه باشد در غیر اینصورت چگونه ممکن است به کاندیدایی که برنامه غیر متعارف و غیر معمول دارد رای بدهند هرچند همین مناظره ها در بعضی جاها مردم را ناامید می کند کاندیدها نباید برای پیروزی در انتخابات اخلاق را زیر سوال ببرند.

این فعال سیاسی در پاسخ به اینکه چرا باید در انتخابات شرکت کنیم، می گوید: وظیفه هر انسانی است که در سرنوشت و بهبود شرایط کشورش نقشی موثر داشته باشد تا بتواند جامعه را به سمتی بکشاند که منافع آن تامین شود و اگر به وضعیت اقتصادی و روابط خارجی، سیاست های داخلی و حتی کوچک شدن سفره مردم نگاه کنیم اینها موضوعاتی هستند که دامن گیر همه شده است و مردم باید برای تغییر وضع موجود و بهبودی اوضاع معیشت و اقتصاد، سیاست، فرهنگ و… در انتخابات پیش رو مشارکت بالایی داشته باشند.

وی در ادامه به این پرسش که آیا فرقی دارد که چه کسی رئیس جمهور شود افزود: از نظر من قطعا فرق می کند و این فرق هم بسیار زیاد است درست است که رئيس جمهور باید مسؤل اجرای قانون اساسی با سیاست های کلی و همکاری با قوه مقننه و قضائیه باشد اما نوع نگرش، نوع برخورد و تفکراتی که رئیس جمهور منتخب به مجموعه خود دارد صرف اینکه که آن مجموعه آیا برای مردم کار می کنند یا برای خودشان و آیا با جهان براساس عزت، حکمت،مصلحت برنامه ریزی می کنند یا خیر. و اینکه رئيس جمهوری که برنامه داشته باشد و بتواند وضعیت امروزه را تحلیل کند و ناامیدی مردم نسبت به آینده را در افکار و برنامه هایش بیاورد قطعا در فرق داشتن رئیس جمهور آینده نقش دارد.

دکتر ملکشاهی نژاد در پاسخ به این سوال که بسیاری از کاربران فضای مجازی با ارسال پیام ها و نظرات خود به این رسانه معتقدند دغدغه مردم انتخابات نیست حتی برخی نیز معتقدند مردم نسبت به موضوع انتخابات مردد هستند با بیان اینکه من خودم نیز در فضای مجازی هستم و فعالیت دارم می بینم و می شنوم ادامه داد: مردم دغدغه های مختلف و زیادی دارند از مشکلات اساسی، معیشت، اقتصاد، سیاست و فرهنگ … گرفته تا مشکلاتی که برای بازنشستگان و جوانان وجود دارد‌ همین دغدغه ها آنها را مردد می کند آدم‌هایی آمدند که دم از تغییر زدند دم از یکنواختی و یکدستی زدند ولی اینگونه نشد وعده و وعیدها نتوانست مردم را راضی نگه دارد و روز به روز اوضاع معیشت و اقتصاد مردم بدتر شد

وی ادامه می دهد: دغدغه‌های مردم همین تحریم ها هستند وقتی فلان کاندیدایی با این وعده که طلا میدهم وارد عرصه رقابت می شود گفته ای که با معیار مغز، عقلانیت و تحلیل همخوانی ندارد خُب مردم اینها را می بینند فکر می کنند به آنها دارد توهین می شود و این اصلا قشنگ‌نیست بنظر من می توان با صداقت و درستی و با داشتن برنامه، مردم را بسمت باورپذیری سوق داد.

دکتر ملکشاهی نژاد با گفتن این‌که قهر کردن مردم با صندوق‌های آرا را نمی شود به انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ ربط داد می گوید از چند زاویه می توان مسئله را بررسی کرد در انتخابات ۱۴۰۰، اگر دولت را یکسان، همه افراد از طیف خاص و تفکری خاص قطعا می توانستیم مشکلات را حل کنیم اما وعده ها داده شد ولی عملی نشد نه تورم تک رقمی شد، نه نرخ اقلام اولیه مردم کاهش پیدا کرد، نه سفره مردم رنگین شد، نه مسکن ارزان شد، نه تحریم ها را دور زدیم و اگر دور زدیم در کجای اقتصاد سیاست و سفره مردم خودش را نشان داد؟ با این اوصاف آیا از مردم پرسیدیم چرا قهر کردید؟ این وظیفه دولتمردان است تا مردم را با صندوق‌های آرا آشتی دهند چرا که هر چه حاکمیت و دولتمردان دارند از این مردم دارند، تا مردم پشت دولت نباشند به اجماع داخلی نمی رسیم.

این فعال سیاسی صحبت و گفتگو با مردم را در افزایش مشارکت در انتخابات عنوان کرد و گفت: بنظر من باید بکوشیم که در حد ممکن به برخی از پرسش هایی که منجر به عدم مشارکت ۶۰ درصدی مردم شده است تا با صندوق‌های آرا قهر کنند صحبت کنیم و لذا مردم باید بدانند که انتخابات نکته عطف تاریخی در سرنوشت سیاسی _اجتماعی آنها است چه بخواهند چه نخواهند این کشور دارای نظام سیاسی است که با لحظه به لحظه زندگی آنها در حال و آینده دخیل است و مسیرش را ادامه می دهد. از طرفی، کاندیدایی که برنامه‌های دقیق، منسجم و قابل اجرا داشته باشد، وعده و وعید ندهد، تنها با یک گروه و قشر خاص نباشد و از ظرفیت متخصصین، شایسته سالارها و افراد اهل علم و فن در اداره امور بکار گیرد لذا نامزدها با پاسخگویی به سوالات مورد سنجش مردم قرار می گیرند چرا که مردم با دقت آنها را دنبال می کنند اینگونه مردم ترغیب می شوند و مشارکت می کنند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه اگر میان دو رفتار سیاسی شک و تردید داشته باشیم باید عمل به احتیاط کنیم یادآور شد: باید مبنای داوری را در صحبت ها و سیاست های کلی نظام، قانون اساسی، پیشینه افراد، صحبت های حضرت امام و رهبری و برنامه های قابل قبول افراد اصلح قرار دهیم و بین دو رفتار و گروه‌های وابسته به آنها، افرادیکه در تفکر آنها تاثیر دارند را با هم مقایسه کنیم به این نتیجه برسیم که با برنامه هایی که ارائه می دهند آیا کشور رو به جلو حرکت می کند یا به عقب، می توانیم فرد اصلح را انتخاب کنیم.

payjor.ir/?p=18077

Spread the love

فاطمه حمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

بررسی ۳۸۰ پرونده در کمیسیون حق پرستاری جانبازان در استان ایلام

پ تیر 14 , 1403
ایلام_ کمیسیون حق پرستاری جانبازان امروز پنجشنبه با حضور هشت پزشک در محل اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام برگزار شد.

شاید برای شما جالب باشد

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع