به گزارش پی جور، مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام گفت: ضعف سرعت اینترنت در بعضی از مناطق استان ایلام میتواند در کند بودن سامانه نسخه الکترونیک موثر باشد، در هر صورت مشکلات این طرح به صورت روزانه رصد و پیگیری میشود.
دکتر علیرضا رمضانی در نشست مجازی با اصحاب رسانه استان گفت: اقلام دارویی در داروخانه های سازمان وجود دارد و استان نیز تحت قوانین و بخشنامه های کلی سراسر کشور قرار دارد، بر این اساس داروخانه درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان دهلران از این امر مستثنی نبوده و هم اکنون ۲۵۵ قلم دارو در این مکان وجود دارد.
وی افزود:۵۶ هزار و ۹۳۴ بیمه شده در سه ماهه اول سالجاری به سه مرکز درمانی سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده اند.
رمضانی گفت:از این تعداد مراجعات، هفت هزار و ۵۸۴ مورد مربوط به آزمایشگاه، هزار و ۷۵۷ مورد سونوگرافی، سه هزار و ۹۸۴ مورد رادیوگرافی، ۲۳۴ بیمار، ۶۳۷ مورد جراحی و ۴۲ هزار و ۷۳۸ نیز مربوط به درمانگاه است.
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام بیان داشت: احداث سه درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان های آبدانان، سرابله و دره شهر در دستور کار قرار دارد که ۲ درمانگاه آبدانان و سرابله در مرحله تامین و واگذاری زمین و درمانگاه دره شهر نیز با رایزنی های انجام شده با اداره راه و شهرسازی در دست اقدام است.
وی افزود: همچنین احداث درمانگاه شماره ۲ شهر ایلام در مرحله طراحی نقشه و دی کلینیک تامین اجتماعی ایلام در ساختمان جدید ساخت و ساز می شود.
رمضانی با بیان اینکه طرح ملی نسخ الکترونیک در راستای الکترونیک شدن دولت جزو برنامه ها و الزامات برنامه ششم توسعه است، ادامه داد: اجرای این طرح از سال ۹۷ در مراکز طرف قرارداد سازمان آغاز و هم اکنون با ۹۶ درصد در حال اجرا است، همچنین فاز دوم این طرح در سطح بیمارستان ها و مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان در حال اجرا است.
مدیردرمان تامین اجتماعی ایلام با اشاره به کندی سامانه طرح نسخه الکترونیکی، افزود: این طرح هنوز در ابتدای کار است و بعضی از مشکلات و نواقص وجود دارد که در حال برطرف شدن است.
وی گفت: ضعف سرعت اینترنت در بعضی از مناطق استان ایلام میتواند در کند بودن سامانه نسخه الکترونیک موثر باشد، در هر صورت مشکلات این طرح به صورت روزانه رصد و پیگیری میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام افزود : اگر بیمه شده گان با عدم پذیرش ویا مشکلاتی مواجه شدند حتماً با سامانه ۱۴۲۰ تماس بگیرند تا کارشناسان تخلفات احتمالی را رصد و برخورد قانونی کنند.
دکتر رمضانی تصریح کرد: داروهای بیماران خاص شامل تالاسمی، هموفیلی و دیالیزی نه تنها در سطح داروخانه های سازمان بلکه داروخانه های معمولی استان نیز وجود ندارد و این داروها فقط در داروخانه بیمارستان شهید مصطفی و یا در داروخانه های منتخب که داروهای آن از سوی دانشگاه علوم پزشکی تامین می شود، موجود است.
وی بیان داشت: روزانه در ۲ شیفت صبح و عصر هزار و ۷۰۰ بیمار به سه مرکز دی کلینیک، درمانگاه شماره ۲ و درمانگاه دهلران به پزشکان عمومی و متخصص مراجعه می کنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام اضافه کرد: درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان مهران با پیشرفت ۵۰ درصد در حال احداث است که با قول مساعد پیمانکار این پروژه مهم درمانی تا پایان سال افتتاح و به بهره برداری می رسد
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام؛
طرح۳۰۷۰ انقلابی بزرگ الکترونیکی در سازمان تامین اجتماعی
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام نیز در این نشست گفت: تعداد ۳۰ خدمت پرتکرار در شعب سازمان تامین اجتماعی به صورت غیرحضوری انجام میشود و بر اساس محاسبات انجام شده با اجرای این طرح ۷۰ میلیون مراجعه بیمهشدگان از شعب سازمان کاهش پیدا کرده است.
سهیلا ملکشاهی اظهار داشت: این ۳۰ خدمت هم به لحاظ اقتصادی و نیز به لحاظ تکریم ارباب رجوع بسیار استثنایی است و مردم میتوانند از طریق موبایل در خانه از خدمات اصلی سازمان از جمله خرید خدمت سربازی، سوابق بیمهای، دستمزد، شغل و همه آنچه در ارتباط با سازمان تامین اجتماعی است، میتوانند با مراجعه به این سامانه برخوردار شوند.
وی در خصوص بکارگیری بازنشستهها نیز اظهار داشت:بکارگیری بازنشستگان و استثنایی بودن ایثارگران به این منظور نیست که فرد ایثارگر هم بازنشسته باشد و هم بتواند کار کند، ایثارگران با وجود بازنشسته شدن می توانند تحت شرایطی که بخشنامه شده مجددا از مزایای شاغلی استفاده کنند و چنانچه بخواهند بازنشسته شوند، طبق شرایط جدید خود را بازنشسته کنند اما اینکه ایثارگر همزمان هم حقوق بازنشستگی دریافت کند و هم شاغل باشد، وجود ندارد.
مدیرکل تامین اجتماعی ایلام اضافه کرد: در بحث همسان سازی حقوق بازنشستگان با اجرای همسانسازی هیچ مستمری بگیری وجود ندارد که از اسفند ۹۸ تاکنون کمتر از یک و نیم برابر حقوق دریافتی خود دریافت کند و پرداخت هزینه های مستمری بگیران قبل از اجرای همسانسازی یک و نیم برابر مبلغ جمع کل پرداختی های سازمان شده است.
ملکشاهی یادآور شد: افرادی که حقوق کمتری داشته اند، افزایش کمتری داده شده و افرادی که حقوق بیشتری داشتند با توجه به پرداخت دوران و پرداخت مبلغ قبل از بازنشستگی از حقوق بیشتری برخوردار هستند.
وی تصریح کرد: در خصوص همسان سازی حقوق بازنشسته ها سیاست سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک نهاد اقتصادی بر این بود که افرادی که مدت زمان بیشتری مبلغ بیشتری بابت حق بیمه به سازمان پرداخت کرده بودند، بتوانند از افزایش بیشتری برخوردار باشند، این یعنی عدالت اجتماعی و اقتصادی و ایجاد انگیزه برای کسانی که بخواهند در این سازمان اقتصادی سرمایهگذاری کنند.
مدیر تامین اجتماعی ایلام گفت: یکی از اعتراضاتی که به همسان سازی و متناسب سازی شده خواست تعدادی از مردم اجرای همسانسازی است اما سازمان نمیتواند متناسب سازی اجرا کند زیرا بر اساس قانون عدالت اجتماعی و اقتصادی افرادی که ۱۰ سال حق بیمه دارند، می توانند از مزایای بازنشستگانی که ۳۰ سال خدمت کرده برخوردار باشد و این یک امر عادلانه است.
وی در خصوص بیمه شده های بیکاری نیز افزود: بیمهشده های بیکاری استان ۹۰۰ نفر هستند که ماهانه توسط سازمان مرکزی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیمه آنها پرداخت شده این افراد به استثنای کسانی که از طریق وزارت تعاون و مشاغلی که بر اثر کرونا بیکار شده اند، هستند.
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام ادامه داد: افراد دارای ۵۰ سال و ۳۰ سال سابقه کار می توانند تقاضای بازنشستگی کنند و افرادی که ۶۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه دارند، میتوانند به نسبت پرداخت سنوات بیمه شان از مزایای بازنشستگی استفاده کنند اما بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی که همواره نباید بازنشسته کمتر از حداقل دریافتی یک کارگر دریافت کند در خصوص این افراد اعمال نمیشود و صرفاً به تعداد سنوات پرداخت حق بیمه محاسبه مستمری میشوند و بازنشستگی به آنها پرداخت میشود.
ملکشاهی در خصوص واحدهای تولیدی مشکل دار نیز گفت: در این زمینه سازمان سعی کرده در کنار کارگاههای تولیدی قرار بگیرد و خوشبختانه تمام کارگاه هایی که دچار مشکل بیمه هستند را با استفاده از اقساط طولانیمدت و شرایط بخشودگی جرائم حمایت کنیم و با وجود مشکلات فراوان در سازمان تامین اجتماعی در ارتباط با پرداخت حقوق مستمریبگیران هیچ گاه سبب تعطیلی هیچ کارگاهی نشدیم و در بحث کرونا نیز مدت پرداخت بیمه هایی که از سازمان مرکزی ابلاغ میشد امهال و پرداخت حق بیمه را به زمان دیگری موکول کردیم.
وی ادامه داد: هم اکنون مشکل خاصی وجود ندارد به جز اینکه تعدادی از کارفرمایانی که در واحدهای تولیدی مشغول فعالیت هستند، انتظار دارند از کمک دولت استفاده کنند که سازمان تامین اجتماعی نمی تواند به این موضوع ورود کند.