سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام؛اجازه ندهیم سفره مردم بیش از این کوچک شود




کدخبر   9769

پی جور/ سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام با بیان اینکه رسیدگی‌ به وضعیت معیشتی مردم اولویت مهم حوزه اقتصادی استان است، اظهار داشت: در این زمینه یکی از اقدامات مهم، دنبال‌کردن مسئله تنظیم بازار به صورت منصفانه، منطقی و تعادلی است.

به گزارش پی جور، شهریار عباسی در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان با اشاره به این مطلب که همدلی و همگرایی خوبی در حوزه اقتصادی استان حاکم است، اضافه کرد: در این راستا عزم و اراده جدی مدیران در رصد مستمر و متوالی بازار، نقش مهمی در ایجاد تغییرات مثبت خواهد داشت.

عباسی با عنوان این مطلب که سفره مردم به اندازه کافی کوچک شده است، تاکید کرد: نباید اجازه بدهیم واسطه‌ها این سفر را کوچک تر کنند.

وی افزود: همانگونه که بحث تنبیه متخلفین را پیگیری می‌کنیم باید تشویق ها را هم برای افرادی که خوب کار می‌کنند اعمال نمائیم.

سرپرست معاونت اقتصادی استاندار خواستار ایجاد تعادل بین تولید کننده و مصرف کننده در حوزه گوشت، مرغ، میوه و تره بار شد و گفت: اگر صرفاً از تولید کننده حمایت کنیم، به مصرف کنندگان و مردم جفا می‌شود و اگر فقط از مصرف کننده حمایت کنیم، تولید و اشتغال ضربه می‌خورد؛ لذا باید اجازه بدهیم بازار رقابتی شکل بگیرد.

وی اضافه کرد: باید ضمن حمایت از تولید، حقوق مصرف‌کنندگان هم رعایت شود.

عباسی با طرح این سئوال که چرا باید قیمت مرغ تولیدی ایلام، در استان گرانتر از سایر استان‌ها باشد، اظهار داشت: وقتی تصمیمات کارشناسی پشت مصوبات باشد و مراحل تولید یک محصول را آنالیز و یک قیمت را با رعایت سود تولید کننده و رعایت حقوق مصرف کننده تعیین می کنیم، باید به آن تصمیم و قیمت مشخص و مصوب پایبند باشیم.

وی در ادامه خواستار اقدام جهادی در تنظیم بازار شد و گفت: بازار گوشت، میوه و تره‌بار در استان رها شده است و تقاضا دارم جدیتی که در بحث نانوایی ها به آن اهتمام شد، در موضوع میوه و تره‌بار هم دنبال شود زیرا تفاوت قیمت‌ها در بازار ایلام بسیار مشهود است.

وی افزود: گاهی اختلاف قیمت ها ممکن است ناشی از کیفیت محصول باشد که از این قاعده مستثنا است اما در بازار ایلام یک نمونه کالا را در مغازه های مختلف با تفاوت فاحش قیمت می توان مشاهده کرد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری در ادامه گفت: برای حذف کردن واسطه ها از چرخه بازار میوه و تره بار باید بررسی شود که سود و زیان این ها چیست و سپس در مورد آنان تصمیم گیری و اقدام شود.

وی با عنوان این مطلب که اگر اجازه بدهیم بازار عرضه مرغ رقابتی باشد حتماً باعث کاهش قیمت این محصول در استان خواهد شد، اضافه کرد: در موضوع قیمت میوه، اگر قیمت کالاها را از استان های همجوار استعلام و متناسب با آن قیمت میوه و تره بار ایلام را تعیین کنیم، می‌شود بر این موضوع نظارت کرد.

عباسی در پایان خواستار ارائه راهکارهای لازم برای مدیریت واسطه ها و یا حذف و اصلاح رفتار آنان شد و گفت: تفاوت قیمت میوه در استان ایلام با سایر استان‌های همجوار فقط باید به تناسب هزینه حمل و نقل باشد.

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

کمک 4.5 میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان به سیل زدگان مورموری

س بهمن 5 , 1400
پی جور/ مدیرکل اموال واملاک بنیاد مسضعفان استان ایلام از اختصاص مبلغ ۴٫۵میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان به خسارت دیده گان سیل در موموری خبرداد. به گزارش پی جور، یوسف فریادی زاده اظهارداشت: با پیگیرهای استاندار وبرآورد خسارات وارده ناشی از سیل درمورموری، با دستور ریاست بنیاد مستضعفان کشور مبلغ چهارمیلیارد […]

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع