سالانه ۸۰۰۰ تن گوشت قرمز در بین عشایر ایلام تولید می شود




کدخبر   4499

مدیرکل امور عشایری ایلام با اشاره به برنامه امور عشایری استان در سال جهش تولید، گفت: سالانه هشت هزار تن گوشت قرمز در بین عشایر استان ایلام تولید می شود.

علی سلیمی اظهار کرد: سالانه بیش از هشت هزار تن گوشت قرمز در بین عشایر استان تولید می‌شود که این تولیدات به عنوان منبع درآمد اصلی عشایر استان است.

مدیرکل امور عشایری ایلام اضافه کرد: در سال جهش تولید امور عشایری ایلام برنامه‌های مختلفی را برای رونق تولید در بین عشایر استان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌هایی برای افزایش تولید گوشت قرمز در بین عشایر استان با استفاد از تسهیلات ارزان قیمت در نظرگرفته شده است، عنوان کرد: ارزش سالانه تولیدات عشایر استان بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان است.

سلیمی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع تولیدات عشایر ایلام، گفت: عشایر استان با داشتن یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام دارای ۷.۵ درصد جمعیت دامی کشور هستند که از این میزان دام، تولیداتی مثل گوشت قرمز، شیر، پشم، دوغ، کشک، ماست، روغن حیوانی و…تولید و روانه بازار می‌شود.

وی اضافه کرد: گوشت قرمز تولید شده در بین عشایر استان ایلام جزو با کیفیت‌ترین گوشت‌های تولیدی سطح کشور است.

 

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

خانه ورزش روستایی در ایلام تجهیز شد

ش خرداد 3 , 1399
مدیرکل ورزش و جوانان ایلام گفت: ۱۳ خانه ورزش روستایی در ایلام با اعتبار یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تجهیز شد. مظفر علی شائی در آیین توزیع تجهیزات ورزشی خانه های ورزش روستایی ایلام اظهار داشت: برای تجهیز هر خانه ورزش روستایی ۱۰۰ میلیون ریال تجهیزات خریداری و به […]

شاید برای شما جالب باشد

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع