مدیرکل امور عشایری ایلام با اشاره به برنامه امور عشایری استان در سال جهش تولید، گفت: سالانه هشت هزار تن گوشت قرمز در بین عشایر استان ایلام تولید می شود.
علی سلیمی اظهار کرد: سالانه بیش از هشت هزار تن گوشت قرمز در بین عشایر استان تولید میشود که این تولیدات به عنوان منبع درآمد اصلی عشایر استان است.
مدیرکل امور عشایری ایلام اضافه کرد: در سال جهش تولید امور عشایری ایلام برنامههای مختلفی را برای رونق تولید در بین عشایر استان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه برنامههایی برای افزایش تولید گوشت قرمز در بین عشایر استان با استفاد از تسهیلات ارزان قیمت در نظرگرفته شده است، عنوان کرد: ارزش سالانه تولیدات عشایر استان بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان است.
سلیمی با اشاره به ظرفیتهای متنوع تولیدات عشایر ایلام، گفت: عشایر استان با داشتن یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام دارای ۷.۵ درصد جمعیت دامی کشور هستند که از این میزان دام، تولیداتی مثل گوشت قرمز، شیر، پشم، دوغ، کشک، ماست، روغن حیوانی و…تولید و روانه بازار میشود.
وی اضافه کرد: گوشت قرمز تولید شده در بین عشایر استان ایلام جزو با کیفیتترین گوشتهای تولیدی سطح کشور است.