زنبورخوار یک آفت مهاجر برای زنبورداران است




کدخبر   13494

ایلام_ مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام گفت: زنبوردار ایلامی با خوراندن سم به پرندگان زنبورخوار، منجر به قتل عام ۱۳۷ قطعه از این پرنده ها شد

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love
به گزارش پایگاه خبری پی جور؛ در پی اظهارات ابدالی، مدیر کل حفاظت محیط زیست ایلام، برخی از زنبورداران با ارسالی پیام هایی به حمایت از زنبوردار ایلامی پرداختند.

متن اعتراض زنبورداران بدون دخل و تصرف در پی می آید؛

باسلام خدمت مدیریت محترم پایگاه خبری جور، بدنبال پخش صحنه های کشتار مرغ زنبور خوار(سبز قبا) ارائه مطلب زیر لازم و ضروری است.

در سنوات گذشته ما شاهد عبور و گذر دسته های مهاجر سبز قبا در فصل بهار بودیم و یک امر طبیعی بود وظیفه همگانی ما ایجاب میکند که محیط زیست را حفظ و پاسبان باشیم.

اما یک نکته ظریف و قابل تامل در این برهه از زمان وجود دارد که سازمان محیط زیست یا از آن غافل است و یا نمی خواهد بپذیرد یک بحث علمی است.

در ترجمه متون غیر فارسی هست که به آن گونه های بیگانه مهاجم گفته می شود اگر گونه ای وارد زیستگاه شود که بطور طبیعی در آنجا زندگی نمی کند، برای آن زیستگاه گونه بیگانه محسوب می شود نه مهاجر!!

در بسیاری از موارد گونه های بیگانه می توانند به گونه بیگانه مهاجم تبدیل شوند. این گونه ها در رقابت با گونه های بومی در استفاده از منابع موفق تر عمل می کنند و در نتیجه به سرعت در زیستگاه جدید رشد و تکثیر می یابند و حیات گونه های بومی را به خطر می اندازند.

لازم است سازمان محیط زیست به این نکته توجه ویژه کند و با استفاده از کارشناسان خبره چه در دادگاه و چه در غیر آن منصفانه عمل کند. در رساله های علمیه هم داریم که کشتن حیوان موذی جایز شمرده شده است.

همه میدانیم و سازمان محیط زیست بیشتر میداند که سبز قبا یک آفت است مگر این زنبور بیچاره جز حیوانات محسوب نمی شود قانون فقط باید یک طرفه باشد و از پرنده حمایت کند و از حشره حمایت نکند.

ما تمام زنبورداران ایلام و ایران انتظار داریم با این پدیده نامیمون و نامبارک برخورد شود. به نظر ما، خطر سبز قبا کمتر از خطر ریزگردها برای محیط زیست نیست.

محیط زیست باید واقعیت ها را بپذیرد.مگرجهادکشاورزی برای نابودی موش های موجود در زمین های زراعی و حشرات مضر سم در اختیار کشاورزان جهت نابودی آنها قرار نمی دهد؟ مگر این حیوانات هم جاندار نیستند؟زنبورخواران به نوعی دیگر مضر هستند.
الان شکر کیلویی ۲۴هزار تومان شده و دارو و کرایه حمل ونقل ده برابر گران شده از طرف دیگر وجود این پرندگان هم به نابودی صنعت رهاشده زنبورداری کمک می کند.

آیا مملکت ما هیچ مشکل و دغدغه دیگری بجز کشتن چند پرنده مجاز و غیر بومی ندارد که دغدغه اصلی محیط زیست شده است؟

سازمان محیط‌زیست برای بحث ریزگردهای استان کوچکترین دغدغه ای دارد؟

اگر یک درصد دغدغه این چندتا پرنده زنبور خوار به بحث های زیست محیطی استان اختصاص میداد خیلی بهتر بود وظیفه محیط‌زیست تنها نگهداری از چند جانور و حیوان نیست بحث های کلان دیگری وجود دارد که کلآ به فراموشی سپرده شده و مسأله روز الان محیط‌زیست فقط کشتن تعدادی پرنده مهاجر می باشد؟!

بنظر سازمان محترم محیط‌زیست جواب زیان و ضرر زنبورداران بیچاره ای که به حال خود رها شده و دولت کوچکترین حمایتی از وی ندارد و مستاجر و دارای چند فرزند قد و نیم قد بوده و تنها منبع درآمد وی همین تعداد کندو عسل بوده کی پاسخگو باشد؟!

کمی باید انصاف اشته باشیم!…

با تشکر جمعی از زنبورداران ایلامی

زنبورخوار یک آفت مهاجر برای زنبورداران است

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love

فاطمه حمدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

تکذیب خبر گروگانگیری در اموال تملیکی استان ایلام

س اردیبهشت 20 , 1401
ایلام- خبر گروگانگیری در اموال تملیکی استان ایلام تکذیب شد

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع