در هفته کتاب و کتابخوانی؛ پیش خوان کتاب مدرسه چشمه کبود افتتاح می‌شود




کدخبر   8784

به گزارش پی جور، مدیرکل کتابخانه‌های ایلام با اعلام خبر فوق گفت: تفاهم‌نامه‌هایی جهت ایجاد پیش خوان کتاب در ۱۱ روستا با همکاری سپاه ،آموزش‌وپرورش، دهیاری‌ها و مؤسسه جام منعقد شده‌است و اخیراً در روستای چم‌ژاو دره‌شهر و همچنین روستای فرخ‌آباد دهلران پیش خوان کتاب ایجاد شده‌است و در هفته کتاب و کتاب‌خوانی نیز پیش خوان کتاب مدرسه چشمه کبود افتتاح می‌شود.

سمیه حیدری در گفتگو با خبرنگار پی جور؛ اظهار داشت: هفته کتاب، هفته تبلیغی و ترویجی است و بیشتر به فرهنگ کتاب‌خوانی می پردازد و نقش اصحاب رسانه در این زمینه بی بدیل است که در بین رسانه ها رسالت سنگین تری بر دوش دارند.

وی گفت: فضای مجازی در زمان کنونی برای کتاب و کتابخوانی یک فرصت است زیرا در گذشته در معرفی کتاب خوب با محدودیت مواجه بودیم ولی اکنون این فضا فرصتی برای معرفی کتاب فراهم کرده است و از این طریق می توان زمینه ترغیب و تشویق خواندن را فراهم کرد.

حیدری با اشاره به مشکلات عمده کتابخانه‌های استان گفت: کتابخانه های عمومی یک نهاد فرهنگی و نوپا هستند نیازمند توجه بیشتر مسؤلان در بحث بودجه و اعتبارات است چراکه هرچه میزان بودجه های تخصیصی در بخش کتابخوانی افزایش یابد نهاد کتابخانه‌های عمومی بهتر می تواند خدمات ارائه نمایند.

وی تصریح کرد: برای تأسیس کتابخانه‌ها و همچنین پرداخت حقوق پرسنل نیازمند اعتبار هستیم که هزینه‌های مذکور از طریق اختصاص نیم درصد از درآمدهای شهرداری‌ها و همچنین دولت انجام می‌شود اما متأسفانه با توجه به مشکلات ایجاد شده در سال جاری ۵۰۰ میلیون ریال از طرف شهرداری ایلام پرداخت شده در حالی که مبلغ بدهی شهرداری به نهاد امور کتابخانه‌ها بیشتر است و در صورت پرداخت بدهی، این نهاد در ارائه خدمات به مردم موفق تر عمل می‌کند.

حیدری در ادامه به شاخص کتابخانه‌های عمومی استان اشاره کرد و گفت: در ایلام ۵۲ باب کتابخانه عمومی فعالیت می‌کند که از این تعداد ۳۲ کتابخانه شهری، ۱۴ باب روستایی و ۶ باب کتابخانه مشارکتی می باشند.

وی یادآور شد: در سطح استان هیچ‌گونه کتابخانه سیاری نداریم اما با توجه به جلساتی که با سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام برگزارشد، یک دستگاه خودرو جهت خدمات به مناطق محروم در اختیار امور کتابخانه‌ها قرارداده‌شده تا به مناطق مختلف شهر ایلام و روستاهای اطراف آن ارائه خدمات انجام شود.

مدیرکل کتابخانه‌های ایلام افزود: در روستاهای با جمعیت ۲هزار و ۵۰۰ نفرتلاش شده نسبت‌به ایجاد کتابخانه اقدام شود. هم اکنون ۱۴ باب کتابخانه روستایی در استان فعالیت می کنند.

حیدری عنوان کرد: این کتابخانه‌ها دارای فضاهای استاندارد و تجهیزات مناسب هستند و خوشبختانه استقبال از کتابخانه‌ها در مناطق روستایی بسیار مطلوب است.

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

کوچ 2 هزار خانوار عشایری در فصل قشلاق از 4 استان به ایلام  

د آبان 24 , 1400
به گزارش پی جور، مدیرکل امور عشایر استان ایلام با اعلام این خبر گفت: در فصل قشلاق دو هزار خانوار عشایری از چهار استان (کرمانشاه، همدان، خوزستان و لرستان) به ایلام کوچ می‌کنند. یاسمی گفت: در فصل قشلاق دو هزار خانوار عشایری از چهار استان (کرمانشاه، همدان، خوزستان و لرستان) […]

شاید برای شما جالب باشد

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع