به گزارش پی جور؛ رشنوادی با تاکید بر اهمیت دو پارامتر تامین مالی و بهبود فضای کسب و کار در جذب سرمایهگذاران، به ظرفیتهای بالای استان در حوزههای کشاورزی، نفت و گاز و سایر بخشها اشاره کرد.
رشنوادی افزود: ایلام در سالهای اخیر توانسته است امتیازهای مطلوبی کسب کرده و به مقصدی جذاب برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی تبدیل شود.
به گفته مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان، با راهاندازی مرکز خدمات سرمایهگذاری به ریاست استاندار، فرآیند سرمایهگذاری تسهیل شده و اطلاعات مربوط به فرصتهای سرمایهگذاری به سه زبان در سایت مرکز خدمات درج شده است.
وی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در دو سال اخیر، گفت: ایلام توانسته است رتبه برتر در جذب و جلب سرمایهگذار خارجی را کسب کند. این موفقیت در حالی حاصل شده است که پیش از این تصور میشد جذب سرمایهگذاری خارجی در استان غیرممکن است.
رشنوادی بر اهمیت حضور سرمایهگذاران خارجی در ارتقای فرهنگ کار، افزایش درآمد استان، انتقال تکنولوژی و ایجاد زنجیرههای تولیدی تاکید کرد و افزود: ایلام از امنیت بالایی برخوردار است و این امر موجب تشویق سرمایهگذاران شده است.
وی در ادامه به نمونههایی از سرمایهگذاری خارجی در استان اشاره کرد و گفت: هفت سرمایهگذار داخلی پس از ورود سرمایهگذاران چینی به شهرستان ملکشاهی، اقدام به سرمایهگذاری در این منطقه کرده و این امر موجب توسعه و ایجاد اشتغال برای بیش از ۵٠ نفر شده است. در حال حاضر، میزان سرمایهگذاری خارجی مصوب در استان ایلام توسط سه شرکت روسی در دهلران و مهران، چینی در ملکشاهی و ترکیه در شباب چرداول در مجموع ۲ میلیارد و ۷۷۱ میلیون دلار است.
به گفته رشنوادی، ایلام با اتخاذ سیاستهای حمایتی از سرمایهگذاری و فراهم کردن زیرساختهای لازم، توانسته است گامهای بلندی در مسیر توسعه اقتصادی بردارد. جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی، علاوه بر ایجاد اشتغال و افزایش درآمد استان، به انتقال تکنولوژی و بهبود فضای کسب و کار کمک خواهد کرد.
جهش ایلام در جذب سرمایهگذاری خارجی و داخلی