به گزارش پی جور ایلام؛ سعید رشنوادی در این نشست اظهارداشت: اداره امور اقتصادی و دارایی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی بوده و معمولاً چیزی که در بیرون با شنیدن کلمه دارایی به اذهان متبادر میشود، بحث مالیات است در صورتی که وظایف این اداره در حوزه خزانهداری و امور اقتصادی است.
وی افزود: در حوزه خزانهداری از نظر کیفی نظارت بر پرداخت و دریافت کل ادارات استان و همچنین نظارت بر ثبت و ضبط کل داراییهای دولت در استان بر عهده این اداره است که این نظارت توسط ذیحسابان اداره در دستگاههای مختلف انجام میشود.
مدیرکل اداره امور اقتصادی و دارایی استان ادامه داد: ذیحسابان وظیفه نظارت بر اجرای صحیح بودجه را به عهده دارند و خود نقش آمر به معروف و ناهی از منکر در ادارات را بعهده دارند
در این نشست حجتالاسلام والمسلمین حاتمی بر ضرورت تشکیل جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر تاکید و عنوان کرد: اجرای دقیق آئین نامه های حجاب و عفاف در سطح ادارات ضروریست .
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام گفت: باید فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه جوری ایجاد شود که هیچ انسانی نسبت به آن بی تفاوت نباشد، چرا که اگر ترک شود، چیزی نیست که فقط دامن انسان ترک کننده این فریضه را بگیرد، بلکه دارای آثار اجتماعی است و پیامد آن دامن همه افراد جامعه را میگیرد.
حجه الاسلام حاتمی در ادامه با اشاره به ماهیت اقتصادی اداره کل و وجود ذیحسابان دستگاههای اجرایی، به روایتی از امیرمؤمنان علی علیهالسلام که پس از دریافت خبر موثق از خیانت «ابن هَرمَه» مسئول اقتصادی بازار اهواز، به ابن رفاعه، حاکم اهواز، نامهای کوتاه ولی در نهایت شفافیت و قاطعیت نوشت، اشاره کرد و گفت امیر المومنین در این نامه عرض کرده بود : با دریافت نامه من، فوراً ابن هرمه را از مسئولیت بازار عزل کن؛ بهخاطر حقوق مردم، او را زندانى کن و همه مردم را از عزل و بازداشتش با خبر نما؛ تا اگر شکایتى دارند، اعلام کنند. این حکم را به همه کارکنان دولتی ابلاغ کن تا سیاست مرا بدانند. در این کار، نسبت به ابن هرمه نباید غفلت و کوتاهی شود و الاّ نزد خدا هلاک خواهى شد و من نیز به بدترین وجه تو را از مسئولیت عزل میکنم؛ و تو را به خدا پناه مىدهم از این که در این کار کوتاهى کنى.
وی گفت : همه این ها نشان می دهد که حضرت علی (ع) معتقد بودند ناهنجاریهای برخی از کارگزاران سبب می شود مردم نسبت به دولتمردان و حاکمان بدبین شده، و اعتمادشان را به آنان از دست بدهند و مسلم است که بی اعتمادی مردم نسبت عنوان عنصر تهدیدکننده حکومت به شمار می آید.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت : در سیره حکومتی علی علیه السلام ، تخلفات مدیران و کارگزاران هر نظام ، از آفات آن به حساب می آید که همانند یک دمل چرکین از درون، حکومت را به تباهی و سقوط می کشاند که باید آن را سریعا جراحی کرد و از بین برد تا جامعه و حکومت بتوانند به سلامت ادامه حیات دهند و پیشرفت کنند.
حجه الاسلام حاتمی در ادامه با تقدیر از عملکرد اداره کل در خصوص اجرای مصوبات حجاب و عفاف، بیان داشت: حجاب صرفا محدود به بانوان نیست، بلکه آقایان هم باید حجاب و عفاف را سرلوحه کار و زندگی شخصی خود کنند.
وی بیان داشت: ظاهر و باطن عوامل تاثیرگذار بر یکدیگر هستند و در ادامه با اشاره به تاکیدات قران و بیانات پیامبر گفت: همه ی ما همواره باید در گفتار، نگاه و رفتارمان حجاب و عفاف داشته باشیم.
حاتمی بیان کرد : امیدواریم اقدامات سازنده در این اداره کل به عنوان الگویی برای کلیه سازمانها قرار گیرد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب گفت: حجاب یک پدیده ارزشی در تعالیم اسلامی می باشد و تعمیق آن در جامعه نیاز به آموزش های مداوم دارد تا در وجود همه افراد نهادینه شود و این مهم نیاز به کمک و همکاری تمامی دستگاههای اجرایی در استان دارد.
تقدیر از عملکرد اقتصاد دارایی استان در اجرای مصوبات حجاب و عفاف