اگر شرایط کرونایی را جدی نگیریم کاری از دست کادر درمان بر نمی آید!




کدخبر   5807

فاطمه حمدی- صاحب امتیاز پایگاه خبری پی جور

کرونا گرچه یک بیماری و مصیبت جانی است اما چالش هایی که پیش روی کشور ما گذاشته است تلخ تر از خود کرونا است. زمانیکه به رغم تاکید کارشناسان و کادر درمان، پروتکل های بهداشتی در بسیاری از اماکن استان رعایت نمی شد و تنها زمزمه گرفتار شدن افراد سالخورده و میانسال به این بیماری که دارای ضعف جسمانی بوده معنی دار شد در نتیجه رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی برای بسیاری قابل درک نبود و بسیاری از کسبه و حتی مردم عادی این بیماری را جدی نگرفتند و بدون زدن ماسک سوار اتوبوس و تاکسی می شدند و در بازارهای شلوغ و پرتردد حضور  می یافتند و کم کم آژیر قرمز در استانمان به صدا درآمد و آمار بیماران بستری در بیمارستان ها روز به روز بیشتر و بیشتر شد و موج موج بیماران کرونایی اکثر تخت های بیمارستان را اشغال کرد.

شیوع بیماری کرونا در جهان توانست تغییرات مختلفی را به سبک زندگی ما انسانها تحمیل کند که افزایش اقدامات بهداشتی پیشگیرانه مانند شستن دست ها، نظافت سطوح و معابر و … تنها به ایام ابتدایی شیوع کرونا محدود شد و همزمان با گسترش بیشتر ویروس در کشور موسوم به “پیک دوم” عدم رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی بیش از پیش هویدا گشت!

برگزاری و شرکت در مراسمات عزاداری  و عروسی یکی از دلایل شیوع بیشتر این ویروس بود، زیرا عدم رعایت فاصله اجتماعی و عدم استفاده از ماسک از جمله مواردی بود که می توان در این مجالس شاهد بود و از آن به عنوان دلیل اصلی سرایت بیشتر این ویروس یاد کرد.

در موارد متعدد، اخبار ابتلای تعداد زیادی از افراد حاضر در این مجالس در مناطق مختلف کشور منتشر می شود ولی متاسفانه همچنان شاهد بی توجهی برخی مردم در استفاده از ماسک و حضور در اینگونه مراسم هستیم.

متاسفانه برخی از همشهریانم برای اینکه دو ساعت شادی خود را با دیگران شریک شوند حاضرند سلامت خود و اطرافیان را به خطر بیندازند، لذا این امر نوعی خودخواهی محسوب می گردد که افراد برای اشترک گذاشتن خوشحالی خود، سلامت خود و جامعه را درگیر کنند!

در کنار این شرایط، عوامل دیگری همچون برگزاری مراسمات پرجمعیت مانند عروسی ها و عزاداری ها و عادی شدن کرونا و در کنار آن، سفرهایی که در تعطیلات آخر هفته به وقوع می پیوندد می تواند عوامل تهدیدکننده وضعیت کشورمان باشد.

در کنار همه این عوامل، با افزایش خستگی کادر درمان نیز مواجه هستیم، زیرا از اواخر سال ۹۸، کادر درمان شبکه بهداشت نیز تلاش دارند مردم را نجات دهند ولی تا چه زمان این توان وجود دارد؟!

در واقع اگر مردم شرایط موجود را جدی نگیرند کاری از دست کادر درمان برنمیاد و اکنون نیز باید این همراهی همچنان تداوم داشته باشد تا شاهد کاهش چشمگیر مبتلایان باشیم.

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

کسب ۴ رتبه برتر اشراف فرماندهی توسط سپاه استان ایلام

ی آذر 9 , 1399
به گزارش پی جور، جانشین سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام با اشاره به اهمیت اشراف فرماندهی در سپاه و بسیج گفت: موضوع اشراف فرماندهی، ابداع رهبر انقلاب است و در واقع نقطه آغاز اشراف با تدبیر شخص رهبر انقلاب آغاز شده و ما جدا از وظایف سازمانی باید نگاه اعتقادی به […]

شاید برای شما جالب باشد

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع