فاطمه حمدی- ایلام، شهری که به خودکشی ها معروف است و “اختلافات خانوادگی” بیشترین علت خودکشی در ایلام است ؛ آنها در اغلب موارد با خوردن قرص برنج و خوردن داروهای آرامبخش و در برخی مناطق از طریق خودسوزی اقدام به خودکشی می کنند و این آمار خودسوزی بیشتر در میان زنان چشمگیر است.
دیروز خبر شلیک چند گلوله به اعضای خانواده توسط مرد بانکی( کشتن همسر و دو فرزند دختر۸ساله و پسر۱۹ ساله) و خاتمه دادن به زندگی خود در یکی از بانک های شهر؛ افکار عمومی را شدیدا جریحه دار و ملتهب کرد.
واکنش های بسیاری از سوی برخی رسانه ها به این رخداد تلخ انجام گرفت:
عده ای از سر دلسوزی دست به قلم شده و خواستار پرهیز از شایعهپراکنی پیرامون این حادثه تلخ شدند و اینکه خانوادهها تلاش کنند فرزندان خود را در معرض این اخبار ترسناک قرار ندهند
ولی عده ای انگشت شمار، بدون توجه به عواقب آن، شروع به حاشیه سازی و تفاسیر و برداشت های خودساخته نموده و عده ای به تبعیت از آنها بخاطر سرعت در انتقال خبر؛ در سایت و کانال خود منتشر نمودند.
شاید باورش سخت باشد که بیشتر قتل ها بدون قصد ونیت قبلی است یعنی قاتل اصلا تصمیمی به جنایت نداشته و بلکه در موقعیتی قرار گرفته که یک لحظه عصبانیت، خون به مغزش نرسیده باعث شده دست به قتل بزند.
شاید مرد بانکی امیدش را از دست داده بود، شاید به دلیل مشکلات خانوادگی دست به اسلحه برده و راهی جز پایان دادن به زندگی خود و خانواده اش ندیده است. چرایی اش مشخص نیست. اما….
گاها افراد تحصیلکرده و دارای مقام اجتماعی به خاطر یک لحظه گذشت نکردن و عدم کنترل اعصاب و امور پیرامون خود، آنها را به یک قاتل تبدیل کرده است.
و در آخر اینکه:
بیایید از خودمان شروع کنیم و زود قضاوت نکنیم و به شایعات دامن نزنیم .
و در هنگام عصبیت زود تصمیم نگیریم چرا که قطعنا تصمیم گرفتن در هنگام عصبیت سخت اشتباه است و نمونه اش همین قصه مرد بانکی می شود.
حالا کلاهتان را قاضی کنید و به خودتان بگوئید اگر بجای دعوا و عمری پشیمانی به خود مسلط شده و یا از گناه طرف مقابل گذشت کنیم ؛ آن وقت این همه اتفاقات دلخراش و غیرقابل جبران پیش نخواهد آمد.